Kut dicht naaien sexafspraak nl

kut dicht naaien sexafspraak nl

...

He&she escort geldmeesteres

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Het is kut, maar vrijblijvendheid in deze discussie kan tegen ons worden gebruikt. Zonder de inhoud van de discussie aan te raken, graag enige reactie op het gegeven dat er geen precedenten in Nederland bestaan. Tegen het aangehaalde arrest van het Hof te Antwerpen werd een voorziening ingesteld bij het Hof van Cassatie en deze voorziening werd verworpen waarna betrokkenen een verhaal hebben ingediend bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens te Straatsburg.

Door arrest van 17 februari werd ook deze voorziening afgewezen omdat het interpreteren van extreme vormen van sadomasochisme als slagen en verwondingen kan en niet strijdig is met de eerbiediging van het privéleven.

In feite is hier dus een Europese richtlijn aangegeven. Te noteren valt dat hetzelfde Hof meermaals het belang van sexuele vrijheid, met inbegrip van SM, heeft geponeerd. Het "Belgische geval" werd echter gekenmerkt door het harde en brutale karakter van de activiteiten waarbij vooral het niet eerbiedigen van het stopwoord en het gebrek aan volwaardige en bewuste toestemming vanwege overdreven alcoholmisbruik zwaar werd aangerekend.

SM-spelletjes die binnen de perken van de spelregels vallen, kunnen dus wel. Ook volgens het Hof. Het hof heeft geen principiele bezwaren tegen bdsm, maar laat de lidstaten de vrijheid daar het zijne van te denken. In het Britse spanner proces werden mannen veroordeeld mede vanwege hun bdsm-activiteiten. Een appel op het Europese Hof werd voor zover ik weet afgewezen omdat het Hof vond dat het aan de lidstaten is om daarover te beslissen.

Corrigeer me als ik het mis heb, maar volgens mij is anale sex lang verboden geweest in Engeland en, mogelijk nog steeds. The case was appealed first to the High Court, then to the House of Lords. In March , the appeal was dismissed R v. Brown 1 A. The violence of sadomasochistic encounters involves the indulgence of cruelty by sadists and the degradation of victims. Such violence is injurious to the participants and unpredictably dangerous.

I am not prepared to invent a defence of consent for sadomasochistic encounters which breed and glorify cruelty [ Society is entitled and bound to protect itself against a cult of violence. Pleasure derived from the infliction of pain is an evil thing. The legal rationale for the decisions was broadly speaking as follows: UK courts A person does not have the legal ability to consent to receive an act which will seriously harm them, such as branding or other intense activities of a sadomasochistic nature.

European Courts Whilst a person has a general right of free will, a state may as a matter of public policy restrict that in certain cases, for example for the general public good and for the protection of morals.

The present case was judged by the European Court to have fallen within the sovereign scope of the UK Government's right to determine its legality, and human rights legislation would not overrule this. Bronnen zijn bij dit Wikipedia artikel gegeven. Opvallende overeenkomst van Spanner, Duitse Kannibaal en Belgische zaak: Het was om uiteenlopende redenen niet relevant. Overigens vind ik het in het geval van een discussie over moraal interessanter wat voor normen mensen voor zichzelf hanteren al was het maar omdat extremen zoals mond dichtnaaien niet representatief, maar ultra rare zijn.

Hierboven gaf ik mijn eigen norm al aan: Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat ik een sub nooit als Dom richting tattoo, piercing, litteken, of compromiterende foto of video zal duwen - en dus ook geen mond zal dichtnaaien. Die uitspraak van de Belgische rechter vond ik ook interessant: Daar ligt wat mij betreft ook een verantwoordelijkheid die door bdsm-ers ingevuld moet worden.

Op vrijwilligheid kun je je pas beroepen als er sprake is van een redelijk bewustzijn - en de mogelijkheid om 'nee! Dat bedoelde ik ook met mijn vraag 'waar trek je de grens en wie trekt hem? Die verantwoordelijkheid berust m. Waar trek ik in ieder geval een grens? Ik wil niet er gehavend bij lopen: Verder wil ik niks wat mij in de ziektewet zou laten behandelen, of wat gezondheidstechnisch gevaarlijk is. Dat zijn mijn grenzen. Ik vind het geil om te fantaseren over brandmerken en wie weet dat het er ooit van komt.

Op mijn kont heb ik al een paar 'blijvertjes' en daar heb ik geen probleem mee. Mijn overweging is natuurlijk dat je als Dom een hele hoop ellende kunt krijgen als je iets doet, wat onherstelbaar of onherroepelijk is en de sub in kwestie krijgt 'second thoughts'. Het akelige van integriteit, respect en vertrouwen is helaas dat het altijd achteraf pas geschonden blijkt, terwijl je er vooraf nog zo'n goed gevoel bij had.

Maar er is ook iets anders: Ik vind het natuurlijk heerlijk om een subje op haar flikker te geven, maar wil ik ook het risico lopen dat ik haar permanent opzadel met "iets" waar zij spijt van heeft? Het zou me enorm pijn doen. Dat valt vooraf alleen te voorkomen door het safe,sane and consensual zo in te vullen, dat je als Dom ook achteraf weinig te verwijten valt - dus het zekere voor het onzekere nemen.

Maar je hebt gelijk: Het wordt steeds interessanter. Is bdsm alleen bedoeld om sexuele opwinding te veroorzaken of gaat het ook om de behoefte aan controle, machtsuitoefening, onderwerping? Ik denk het wel, althans voor veel mensen wel.

Wat dacht je van subs die uit een trog of voederbak moeten eten, op de grond naast het bed van hun D moeten slapen, ieder weekend in de bench gaan, een gevangenispak moeten dragen, slechts 1 keer per maand mogen klaarkomen, permanent een kuisheidsgordel dragen? De slaaf en echtgenoot van Monique, die dit draadje startte, leeft in een vergelijkbare situatie. Ik was bang dat ze ook nog zijn mond wilde dichtnaaien, vandaar mijn reaktie Monique, dan begrijp je misschien waarom ik scherp inzette.

Maar een sub kan ook op een ongezonde manier zijn hele persoon inleveren bij een D, en feitelijk geen eigenwaarde meer hebben. Dat vind ik persoonlijk zeer gevaarlijk voor de geestelijke gezondheid.

Niet alleen lichamelijk extreme zaken kunnen gevaarlijk zijn, bedoel ik maar te zeggen. Ik geloof sterk in het zelfreinigend vermogen van minderheidsgroepen zoals wij zijn.

Elkaar aanspreken op gevaarlijk gedrag, elkaars gezondheid geestelijk en lichamelijk ondersteunen, zodat er liefst helemaal geen rechters, politie of hulpverleners aan te pas hoeven komen.

Daarom vind ik ook dat je dit forum kunt gebruiken om zulke zaken te bespreken, heel goed voor ieders meningsvorming. Niet uit bemoeizucht, maar om interne normen te ontwikkelen met elkaar en deze door discussie steeds bij te stellen.

Wat mij betreft is deze discussie er een goed voorbeeld van. En wat dan met subjes die zich héél consensueel in de vernieling willen laten draaien? Mag een Dom zijn eigen invulling geven aan wat hij ziet als zijn verantwoordelijkheid En wat moet een Dom dan met al die subjes die zo dankbaar zouden zijn als hun grenzen een beetje verlegd worden???

Wat is nu eigenlijk consensual en wat is dat waard? Het is altijd mogelijk dat een sub iets ondergaat maar later spijt krijgt. Het kan zijn dat de sub overmand is door heftige onderdanige verlangens en geen nee kon zeggen. Het kan ook zijn dat een sub onder grote psychische druk staat van een D. Een sub kan een onverwerkt incestverleden hebben of te maken hebben gehad met mishandeling thuis.

Consensual, ik kan er niet zoveel mee. Er zijn duizend manieren om een sub in te pakken, te manipuleren, te chanteren of gewoon te bedonderen, en alles lijkt dan consensual.

Ook gezonde, normale en stabiele subs kunnen hiervan het slachtoffer worden. Safe en sane, dat is beter te bepalen. Het is mogelijk voor een buitenstaander, met het boerenverstand, om te zien of iemand blijvende schade wordt toegebracht, lichamelijk of geestelijk. Als iemand ieder gevoel van eigenwaarde verliest, of lichamelijk niet meer normaal kan of mag functioneren, dan gaat dat te ver.

Ook als hij of zij dat zelf zegt te willen. Vrienden en bekenden wachten vaak liever op een officieel optreden. Politie, justitie en hulpverleners komen echter pas in aktie als er een klacht ligt, of een hulpvraag.

Die klacht of hulpvraag zal niet gauw van de sub komen in een dergelijk geval. Dit houdt verband met het zgn. Patty Hearst syndroom, bekend van ontvoeringen. Ontvoerden krijgen een band met hun ontvoerder, gaan sympatiseren met hun ontvoerder, en verdedigen de ontvoerder tegenover derden. Dit is een overlevingsmechanisme wat ontstaat als je volledig afhankelijk bent van een persoon.

Er zijn subs die dit gedrag vertonen ten opzichte van een D die hen ongelukkig maakt en elk gevoel van eigenwaarde ontneemt. Er ziin dominanten die met enige trots de volledige vernedering van hun sub etaleren, ook op deze site. Zij vinden zichzelf een geslaagde D, die de sub permanent onder volledige controle heeft. Of die sub gelukkig is, komt niet aan de orde. Dit is niet safe of sane, maar ziek en moet bestreden worden.

In de bdsm-wereld heerst huiver om in dit soort gevallen aan de bel te trekken. Men wil niet moraliseren, want dat doet de buitenwereld al genoeg. Men vindt dat subs maar voor zichzelf moeten opkomen. Prachtig, maar dat kan niet iedereen. Laten we gewoon uitspreken tegen elkaar wat nog gezond en normaal is en wat niet, ook op deze site. Niet iedereen zal het eens zijn. Je zal er ook wel eens naast zitten met je bemoeienis, nou én? Beter af en toe ernaast zitten dan iemand in de kou laten staan.

Ik vind het erg prettig als mensen, ook een sub, zich niet volledig afhankelijk opstellen en zelf na blijven denken. Ik hou er van als mensen hun verantwoordelijkheid nemen.

Bovendien wil ik graag dat mensen zo veel mogelijk zich zelf zijn, ook een sub, Als dominant doe ik dus ook mijn best om een sub zo veel mogelijk zich zelf te laten zijn. Niet door eindeloos te pleasen en in te leveren op mezelf. Want ook ik blijf liever mezelf. Als het dan om wat voor reden niet matcht, dan stoppen we. Liever dat, dan dat zij niet meer zich zelf kan zijn of ik.

Hiervoor alleen al is het nodig dat ze blijft zeggen wat ze wil en niet wil, kan en niet kan. Daarnaast geniet ik erg van de overgave van een sub en niet zo van verkrachten. Alleen al daar heb ik die vrije wil voor nodig.

En als die ontbreekt, als alle autonomie er uitgeramd is, bij wijze van spreken, dan krijg je de situatie zoals in Coming To America. Daar krijgt Eddie Murphy een bruid die niet meer zelf kan denken. Erg grappige filmscene, maar wat eng om mee te spelen in BDSM wat mij betreft.

Ik probeer voor, maar ook tijdens het spel goed bezig te blijven met wat een sub wil en zou willen. En als ik op een bepaald gebied niet zeker ben over wat ze wil, dan hou ik het bijzonder veilig. Maar als een sub in een erg subbige modus zit, dan kan ze makkelijk over haar grenzen heen gaan.

Niet iedere sub is in de roes van het spel dan altijd in staat om goed in te schatten wat ze wel en niet wil. De enorme behoefte om te dienen, geilheid, onervarenheid, een combinatie van deze factoren? Dat zal per persoon en per moment verschillen, maar zo werkt het wel bij sommigen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier wel op kan kicken. Iemand die zich zo laat gaan, is leuk om mee te spelen. Het vraagt wel meer verantwoordelijkheid van de dominant. Als die ook in een roes zit, kun je samen makkelijk te ver gaan. Als die sub uit haar roes is na het spel, moet ze geen spijt hebben van wat ze heeft gedaan of van wat ik haar heb laten doen.

Een goede reden om alcohol en dergelijke middelen buiten het spel te houden. De fantasie is het belangrijkste geslachtsorgaan, dus sommige activiteiten alleen maar fantasie laten kan zeker geen kwaad. Zo heb ik in mijn fantasieën doorgaans geen condooms gefantaseerd bij mijn seksuele activiteiten. Condoomloze seks is niet zo extreem, helemaal als je het vergelijkt met dichtgenaaide monden, maar kan wel behoorlijk unsafe zijn.

In mijn fantasie komen ook wel extremere fantasieën voor, maar ik kan er goed mee leven als een deel daarvan fantasie blijft. Waarom ik het condoom even als voorbeeld neem, is vanwege een ervaring die ik kortgeleden had met een sub die zich zo door mij onveilig zou laten neuken. Zij is geen voorstander van onveilige seks en ik ook niet.

Maar op het moment zelf dacht ze nergens meer bij na. Ik wel, dus er was niets aan de hand. Tijdens dat zelfde spel deed ze dingen die op haar checklist als keiharde Nee waren ingevuld.

En ze deed ze bijna vanzelf, zonder enige dwang. Of ik ook haar mond dicht had kunnen naaien weet ik niet. Ik had geen enkele behoefte om dat uit te proberen. Maar grenzen opzoeken en eventueel verleggen kan best leuk zijn. Het vraagt wel heel veel aandacht van een dominant. Of het dan nog wel een grens is? Misschien was het dat en is het dat niet meer. Voor een deel kom je daar ook pas achter tijdens het spel. Dat betekent dus wel heel goed opletten en als een sub daar op dat moment zelf niet meer toe in staat is, dan moet je dat als dominant doen.

Je zou dit kunnen lezen als een pleidooi om naar subjes te kijken als onschuldig en oh zo kwetsbaar. Zo bedoel ik het niet en ik vind het leuk om deze 'mythe' eens gerelativeerd te zien.

Door een sub, dus zij kan het weten. Ik begrijp het probleem niet. Zo lang een bdsm spel gespeeld wordt waarbij voldaan wordt aan alle veiligheidseisen zie ik het probleem niet als mensen vrijwillig deze dingen willen ondergaan. Ik kom veel mensen tegen die scarfing, de extremere needle play of brandmerken afkeuren.

Als de sub ermee akkoord gaat en alles veilig is uitgevoerd hoeft dat geen probleem te zijn. Er is dan immers geen sprake van medisch onaanvaardbaar letsel in de zin dat het bedreigend kan zijn voor de gezondheid! Voor mij Sane, Mijn gulden regel is dat zodra de sub het afgesproken stopwoord of stopteken aanroept je als Dom er ook onmiddellijk moet kunnen aan voldoen. Wat, in deze, naar mijn mening nu niet het geval is!

Een D moet de grenzen respecteren en zichzelf zeker!!! Ja dat vind ik ook onzin. Als je iemand in een touwbondage hebt hangen is ie minder snel los bij genade dan dat je een paar draadjes door moet knippen hoor! En met Lee ben ik het ook volledig eens. Sommige van mijn subs kicken op scarfing. Een ander zou zeggen dat ik iemand voor het leven vermink maar ja, dat zeggen sommige mensen van een tattoëerder ook!

Ik verbaas me over de lage tolerantie hier voor andersdenkenden. Terwijl je toch met zijn allen ook 'andersdenkend' bent dan de 'vanilla-maatschappij' en het ook als onprettig zou beschouwen als niet SM-ers je zouden veroordelen om jouw voorkeuren. Het is wel zo dat er voor zover ik al gelezen heb bij jacqueline, er niet met stopwoord of signalen wordt gespeeld. En ik ben al vrij ver geraakt, dus ik ken de context wel.

Sommige mensen spelen uit principe zonder stopwoord of ingebouwde veiligheid. Is dat dan ook niet sane? Ik weet het niet Zelf heb ik die veiligheid wél sterk nodig, maar ik kan begrijpen dat het voor sommigen niet zo is. Wat ik bij jacqueline merk, ondanks het feit dat veel van de dingen die ze doet me de koude rillingen bezorgen, is dat ze evenwichtig is, en het duidelijk zélf wil.

Ze stelt zich vragen, is kritisch, maar kiest er toch voor. En dan is het wat mij betreft sane. Een stopwoord uiten lijkt mij met een dichtgenaaide mond erg lastig. Verder denk ik dat "extremiteiten" als het dichtnaaien van monden net zoveel risico kan opleveren als een "eenvoudige" hogtie, voor het eerst door iemand uitgevoerd. Niet de handeling is het risico, maar de manier waarop deze wordt uitgevoerd.

Om liefhebbers ervan weg te zetten als hersenloze idioten gaat mij wat ver. Een andere bekende extremiteit, het brandmerken, kan zowel snel en efficiënt met prachtig resultaat worden uitgevoerd als klungelig onkundig, met wekenlange ontstekingen en lelijk littekenweefsel als gevolg. Ja, in een perfecte wereld kan een Dom me precies lezen hoe het met zijn of haar subje gesteld is, en is een stopwoord overbodig Helaas, het is geen perfecte wereld.

Ik heb respect voor mensen die geen stopwoord nodig vinden of geen veiligheid inbouwen al denk ik bij mezelf wel eens 'ben je gek? De kunst bestaat er dan in om er voor te zorgen dat het stopwoord of wat dan ook niet gebruikt hoeft te worden Al zijn er ook weer Dom me s die daar naar streven, dus eigenlijk Nee, iemand met een dichtgenaaide mond kan geen stopwoord uiten. Als ik een gag in mijn mond heb, kan ik dat ook niet.

In zo'n geval heb ik graag iets in mijn handen of zo dat ik kan laten vallen als ik stoppen wil. En die veiligheid heb ik echt nodig, al maak ik er niet per se gebruik van. Mijn vorige Dom vertaalde dat als een gebrek aan vertrouwen en wreef me dat dan ook herhaaldelijk onder de neus Maar daar heb ik eigenlijk lak aan nu. Als ik een veiligheid nodig heb om overgave te kunnen voelen, dan is dat maar zo. Ik denk dat het een zeer individuele kwestie is.

Het is erg moeilijk om te bepalen welke grenzen algemeen gelden of algemeen geldend zouden moeten zijn. Zo vind ik zelf permanente schade way out of the picture, en zoals je ziet zijn er dan weer die daar geen problemen mee hebben.

Dan haalt men er vrijwilligheid bij. Dan kan je de vraag stellen Als een meisje van 11 seks wil met haar vriend, kan dat ook vrijwillig zijn, maar het is toch fout. Daarom haalt John er de wet bij -denk ik? Maar goed, ik zoek nu even een voorbeeld over een meerderjarige Verregaande plastische chirurgie, ik zeg maar wat. Is iemand die zo ver gaat met zijn of haar eigen lichaam wel nog bij zijn of haar volle verstand?

En is de chirurg die daar gehoor aan geeft wel verantwoordelijk bezig? Wat gaat er om in het hoofd van iemand die haar mond laat dichtnaaien, en twijfelt de persoon die de mond dichtnaait niet aan zijn of haar eigen verstand?

Wat ik er van vind? Ik vind het gruwelijk. Mijns inziens is het niet gezond, noch lichamelijk, noch geestelijk. Maar het is niet mijn oordeel om te vellen. Sommige beslissingen moet je zelf maken, en als je na alle overwegingen besluit om het toch te laten doen, dan is dat jouw keuze. Ik ben een van die mensen die zoveel mogelijk zonder stopwoord speel. De principe erachter - voor mij dan - is simpel: De eerste is dat de onderdanige zich er veiliger bij voelt.

Geen twijfel mogelijk, dan spreek ik een stopwoord af. De sub moet zich tenslotte goed voelen tijdens een spel.
kut dicht naaien sexafspraak nl

...

Prive afspraken sexy meesteres


Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Dat het Britse opinieblad The Economist pleit voor een nieuwe discussie rondom genitale verminking bij vrouwen, vind ik dan ook intens weerzinwekkend.

Om te voorkomen dat de hele vaginale wand wordt weggehakt, moeten de vrouwen genoegen nemen met een kleine ingreep. Een beetje gezond vlees wegsnijden is beter dan heel veel gezond vlees wegsnijden.

Ze zijn er echt helemaal van de pot gerukt. Nog los van het fysieke feit dat je dus met je poten van andermans kutten af dient te blijven, gaan ze bij The Economist compleet voorbij aan het zelfbeschikkingsrecht van de vrouw.

Genitale verminking uitvoeren — hoe klein de ingreep ook is — leert meisjes dat anderen altijd de baas zullen zijn over hun lichaam en geest. Het leert meisjes in de pas te lopen, onderdanig te zijn, zich te schikken aan de wil van de gemeenschap.

Je onderdrukt er de ontwikkeling van een eigen wil mee. Je voorkomt dat vrouwen zich gaan gedragen als de autonome wezens die ze zijn. Dit topic open ik voor een vriendin van mij Ik zal maar niet bij vertellen wat en hoe het is gebeurt Maar ze wil heel graag weten hoe, wat en waar je die operatie kan doen en hoeveel het ongeveer kost Hoop dat jullie er begrip voor hebben en sta niet te wachten op jullie Commentaar!!! Je krijgt een maagdenvlies operatie halve dag ziekenhuis dan kun naar huis.

Maar het is een zaak tussen haar en allah swt. En als die gast echt van haar houd dan accepteert ie haar zoals ze is

kut dicht naaien sexafspraak nl