Zeiknatte kut homo sm

zeiknatte kut homo sm

Natuurlijk geen slipje want ik wil dat de slavin geen slip draagd. Ook moet je een halsband omdoen. En zo loop je dan als een hond zonder riem het zwembad uit Zij Ik trek naar het zwembad toe.

Ga kleedhokje 3 binnen en zie het tasje. Ik open het en kijk verbaasd. Ik kleed me uit en doe de eitjes in mijn kutje. Het zijn er blijjkbar met meerdere kogeltjes in. De minste beweging voel je. Ik trek mijn badpak aan en ga naar het zwembad toe.

Ik voel ze bij elke stap die ik zet. Ik spring in het water met mijn kutje stijf dicht geknepen uit schrik dat ze zouden ontsnappen. Na zowat 45' gezwommen te hebben kom ik terug aan de kant en keer terug naar de kleedhokjes. Ik haal eerst mijn kleding op en stel vast dat ze verdwenen is en vervangen werd.

Ik keer terug naar kleedhokje 3, droog me af en kleed me aan. Ik trek mijn BH aan en trek mijn tepels door de gaatjes heen. Ik trek het rokje aan. Mijn eitjes zitten nog steeds in mijn kutje. Ik doe de halsband aan en denk aan het feit dat ik zo naar buiten moet. Ik verlaat het hokje en kijk goed rond me, zo zonder jas met een dergelijk BH, zie niemand en vlucht naar buiten.

Vlucht als een hond op zoek naar zijn meester Buiten zie ik niemand. Ik kruip in een hoekje en wacht op wat komen gaat. Er komen wandelaars voorbij.. Ik hoor ze over me spreken en kruip nog verder het hoekje in Hij Daar zit je dan slavin.

Met tril eitjes in je kut die je voelt bij elke beweging. Met een halsband om als teken dat je bij een meester hoort. Je bent een beetje bang daar zo in het donker zonder de bescherming van je meester. Maar je moet toegeven, diep in je hart wind dit je toch op: Je voelt aan je kale kut onder je rokje. Je voelt het touwtje waaraan die trileitjes zitten. Je kut is al nat Dan stopt er een auto. De lichten knipperen en je staat op en loopt erheen.

Ik doe de deur open: Je stapt in en je gaat voorin zitten. Ik doe een ketting aan je riem en leg deze op m'n schoot. In de auto wil ik horen slavin hoe je je nu voelt. Weer bij je meester nadat je daarnet zo alleen was in de kou. Hoe erg je je meester miste. Ik wil ook horen hoe nat je kut is en hard je tepels zijn. Ik merk aan je dat de spanning even weg is.

Je bent weer veilig bij je meester. Ondertussen rijden we naar m'n huis toe. Zij Oh meester ik voel me zo bangelijk. Mijn kutje is ondertussen kletsnat geworden, ik houd wel van die spanning. Plots zie ik een auto naderen. Als ie zijn groot lichten durft aansteken ziet ie me hier zitten. Oh wie zal het zijn. Gelukkig hij knippert, het is mijn meester.

Ik loop naar de auto toe, door de lichten van de wagen ik heb geen keuze, het moet wel , hopelijk zijn er niet teveel mensen die me zagen.

Ik stap snel in. Ik zit nog niet goed neer of ik voel hoe een ketting aan mijn halsband wordt vast geklikt. Ik zit vast aan mijn meester nu. Ik ben weer bij mijn vertrouwde meester, geen vreemden meer die me zouden kunnen aanranden.

Oh meester wat liet je me lang op je wachten. Ik dacht al dat je niet meer zou komen. Je bekijkt me grondig, ziet dat mijn tepeltjes hard zijn. Ik vertel je hoe nat mijn kutje wel niet geworden is van de spanning die ik hier beleefde. Je vertrekt de wagen, je zegt dat we naar huis rijden maar ik weet wel beter Meester wat ben je met van plan??? Hij We rijden door de stad.

Jij vastgebonden aan die ketting als een echte slavin. Je tepels zijn hard en je slavinnekut nat. Precies zoals ik dat van een slavin verwacht! Een paar straten van m'n huis af parkeer ik de auto. Ik doe je tuigje om je hoofd. Een stang gaat door je mond waarop je moet bijten. Ook krijg je oogkleppen zodat je alleen vooruit kan kijken. Ik trek het strak om je slavinnehoofd. We stappen uit en lopen naar m'n huis toe. Jij loopt daar met oogkleppen op en je tepels steken weer door dat slavinnetopje heen.

Ik vind dat je als slavin niet bij mij naar het toilet mag. Je moet het buiten doen als een beest. Je moet nodig plassen he, slavin? We zoeken een boom op en je moet je rokje omhoog doen. Je voelt die koude lucht tegen je natte kut, als je je pis laat lopen. Je kan alleen vooruit kijken en niet opzij als je daar zo zit te plassen.

Voel die koude wind tegen je kut slavin! Dan gaan we naar binnen. Ik beveel je helemaal uit te kleden en voor de open haard op je buik op de grond gaan liggen. Ik pak twee spreid stangen en doe je armen en benen ver uit elkaar. Machteloos lig je daar als je slagen voelt van een zweepje. Het tuigje draag je nog. Dan als je billen voldoende gloeien duw ik het handvat van het zweepje je kont in. Steeds dieper vul ik je op. Tot deze vast in je kont zit. Nu ben je echt mijn beest.

Je ligt voor me, vastgebonden en je hebt een staart. Zij Je stopt, oh ik krijg een soort bit in en moet er op bijten. Ook nog oogkleppen, ik voel me echt je pony'tje. Ik moet uitstappen en je volgen aan de leiband.

Ik voel de koude op mijn tepels. Je neemt me mee de tuin in, ik moet er van je plassen aan de boom. Ik zet me in hurkstand, mijn handen steunen voor me op de grond.

Ik laat mijn water lopen. Meer nog ik spuit het eruit. Oh wat voel ik me opgelucht. De koude wind blaast tegen mijn kutje en brengt me weer tot de realiteit.

De realiteit die zegt dat ik je slaafje, je teefje, je pony ben. Je neemt me mee naar binnen. Ik moet me uitkleden enkel de bit en de kleppen moeten aanblijven. Ik moet me neerleggen op de grond op mijn buik.

Wat is de meester nu van plan met zijn pony. Plots voel ik hoe mijn benen opengetrokken worden. Ze worden vast gemaakt aan een stang, daarna gebeurt hetzelfde met mijn armen. Ik lig daar nu helemaal hulpeloos, helemaal gebonden, kan niet rond me kijken wat er gebeurt. Plots voel ik een zweep op me neerkomen. Ik kreun, voel nog slagen, heb pijn, verbijt deze pijn. Voel hoe ik begin te gloeien.

Oh meester je slaat me zo hard. Zou willen genade vragen maar zet toch door. Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten. Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony. Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis.

En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen. Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen.

Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren. Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je. Dit was geil ik kon geen kant meer op ik was in hun macht en dat was best wel een geil idee Oke zei Mr jan tegen de mannen onze slet is klaar voor gebruik of niet slaaf vroeg Mr j Ja Mr antwoorden ik ,dus ga je nu je opdracht uitvoeren en zoek een man uit zei Mr j, en haalde toen de ketting van mijn collar.

Ik keek rond en misschien kwam het door het drankje maar ik verlangde om een pik te zuigen Ik zag een man van een jaar of 40 met een mooi strak lichaam en een mooie pik Ik kroop naar hem toe en was zo geil dat ik op mijn eigen manier wilde duidelijk maakte dat ik met hem op het matras wilde vrijen Toen ik bij de man was likte ik zijn voeten en ging met mijn tong langs de binnenkant van zijn dijen naar zijn pik, en likte aan zijn zak en vroeg,wilt u astublief met mij vrijen.

De man pakte mij bij mijn haar en sleurde mij naar het matras en gingen tegen elkaar liggen. Ik liet mijn hand over zijn kont gaan en streelde zijn billen en gleed daarna onder het tongen naar zijn pik, en begon hem zachtjes af te trekken Ook hij streelde mijn lichaam en begon met mijn pik te spelen, terwijl het om ons heen doodstil was geworden. De man draaide zich op zijn rug en bleef passief liggen, ik begreep de hint en begon zijn tepels te zuigen en te likken, en ging daarna met mijn tong langs zijn buik naar zijn pik.

Zachtjes likte ik de binnenkant van zijn dijen en likte toen langs zijn pik en trok zijn vellentje iets terug en begon zijn eikel te likken. Daarna nam ik zijn pik in me mond en begon hem uit geilheid te pijpen en te zuigen en zijn ballen te zuigen. Ik voelde dat ik in een roes raakte en het mij niet meer uitmaakte wat ze met mij zouden doen of dat door het drankje kwam weet ik niet Plots voelde ik iets warms in op mijn gezicht en bleek dat de man was klaar gekomen.

Iemand gaf mij een handdoek zodat ik mijn gezicht kon schoonmaken, en Mr j klikte de keting weet aan de collar en trok mijn van het bed af. Zo slet dat zag er goed uit zo willen we het zien zei Mr j ik zag de mannen de kamer uitlopen terwijl ik even met Mr p en Mr j bleef wachten tot iedreen weg was.

Toen moest ik achter Mr j aankruipen naar buiten en gingen we een oude schuur in. De mannen stonden overal verspreid en ik werd op mijn knieen in het midden van de schuur gezet Mr j verdween en Mr p stond voor me en zei, zo sletje nu ga je je Mr verwennen en zijn zaad uit zijn pik zuigen,en denk er om alles doorslikken,en ik wil dat er geen druppel van mij kostelijk zaad verspilt word.

Dit was geil iedereen kon goed zien hoe ik Mijn Mr begon te pijpen Ik likte en zoog aan zijn ballen en werd steeds geiler. Kom slaaf zuig leeg en hard trok Mr p aan mijn haren mijn gezicht naar zijn kruis toe zodat zijn pik helemaal in me keel zat, ik proeste en hoeste maar u ging gewoon door met hard in mijn mond te neuken terwijl ik stevig werd vastgehouden. Lekker gore slet ik ga je bek volspuiten en plots voelde ik U zaad achter in mijn keel, met veel moeite kon ik alles doorslikken en werd steeds geiler omdat ik zo gebruikt werd.

Daarna moest ik van de ene man naar de ander kruipen en hun pijpen, en werd hard in mijn mond geneukt en door sommige aan mijn haren getrokken tot ook zij waren klaar gekomen,en van iedereen had ik alles door moeten slikken. Mr p stond in het midden van de loods en beveelde mij op te staan en deed de kettingen weer aan mijn enkel en polsbanden, mijn armen werden op mijn rug vast gemaakt zodat ik weer beperkt werd in mijn vrijheid.

U pakte mij bij mijn haar en sleurde me in een hoek en zette mij neer met mijn gezicht naar de muur en liet mij alleen, en hoorde ik achter mijn rug allerlei geluiden. Ik stond te trillen van geilheid en angst,want ik kon ongeveer wel raden wat er nu ging gebeuren. Terwijl ik dat aan het denken was werd ik beetgepakt en iemand deed mij een blinddoek om, ik probeerde mij te verzetten maar met mijn handen op mijn rug gebonden had ik geen schijn van kans,ze sleurde mij mee naar een tafel en werd met mijn buik erop gedrukt terwijl ik allemaal touwen voelde en ik niet veel later goed vast was gebonden,met mijn benen wijd vastgebonden aan de tafelpoten.

Zo sletje nu gaat het gebeuren we gaan je ontmaagden en Mr p zal je als eerste neuken. Ik rukte aan de touwen maar niets hielp en voelde plots allemaal pikken tegen me mond, pijpen slet hoorde ik iemand zeggen maak onze pikken weer stijf zodat we je dadelijk lekker hard en diep kunnen verkrachten. Iemand trok aan mijn haren mijn hoofd omhoog en een ander kneep hard in mijn wangen zodat ik van pijn mijn mond opende en er gelijk een pik in me mond zat die ik automatsch begon te pijpen De een na de andere pik werd in me mond geramd en plots voelde ik iets kouds op mijn anus, later begreep ik dat het glijmiddel was.

Mijn billen werden uit elkaar getrokken en voelde de eikle van mijn Mr tegen mijn anus drukken. Ik schudde met mijn hoofd en trok aan mijn boeien maar u ging door tot u helemaal in me zat en me langzaam begon te neuken.

Ondertussen werd ik gedwongen door te pijpen terwijl ik pijnlijk door u werd geneukt, toen voelde ik iets in me en begreep dat u was klaar gekomen. U was nog niet uit me of de volgende voelde ik al in me komen,en door mijn tegenstribbelen werd hij alleen nog maar geiler en kwam diep in me en neukte me keihard zonder medelijden,en begon me op mijn kont te slaan, en uit te schelden van slet vieze neukhoer enz Toen ook hij was klaar gekomen volgde weeer een ander, de man die net was klaargekomen haalde mijn blinddoek weg en deed zijn kapotje af likken slet tot die helemaal schoon is.

Zowerd ik langdurig hard en diep geneukt en waren alle remmen los bij de mannen, en na 3 pikken werd de pijn minder en werd ik steeds geiler en was mijn verzet gebroken Eindelijk dit wilde ik verkracht en misbrukt worden,vernederd worden en machteloos zijn. En terwijl ik geneukt werd pijpte ik de een na de ander zijn pik schoon als hij was klaar gekomen in me kont. Toen iedereen aan zijn trekken was gekomen maakte u mij los en werd ik kruipend en met een zeer pijnlijke anus naar de boerderij gebracht waar ik kon douchen.

Na een langetijd kwam ik uit de douche en liep naar de woonkamer waar Mr p en Mr j zaten te wachten ik moest mijn enkel en polsbanden en mijn collar weer omdoen en mijn langelerenjas, en werd meegenomen naar de auto en moest tussen u en Mr J gaan zitten, ondertussen was het al donker geworden en reden we naar rotterdam Onderweg praten we wat als gelijken en werd me gevraagd wat ik er van had gevonden.

Ik gaf eerlijk toe dat mijn anus branden maar ondanks dat dat ik had genoten, en dat de rol van sub mij uitstekkend beviel maar dat het neuken niet meer hoefte,dus zal dat voorlopig alleen maar zou kunnen als ik gebonden was, Mr p en Mr j moesten alleen maar lachen We kwamen aan bij het huis van Mr j en we gingen binnen,en ik voelde gelijk mijn onderdanige gevoelens opkomen door hoe Mr p en Mr j tegen mij praten. In de gang werd mij duidelijk gemaakt dat ik pas mijn kleren terug zou krijgen als ik zou luisteren en Mr p u en Mr j met mij klaar waren.

Ik werd meegenomen naar een bdsm ruimte en werd daar door u beiden onderhanden genomen door verschillende zwepen,klemmen,kaarsvet,electro,spank, en dildo play,en werd op het laast met mijn gezicht naar de muur vastgebonden aan het kruis, en werd zo staande van achter door Mr p en Mr j die nu ook van Mr p zonder kapotje mocht geneukt, daarna werd ik omgedraaid en werd ik zalig door u beiden als beloning heerlijk klaar gepijpt Daarna mocht ik me douchen en mij aankleden en werd ik zonder nog met u gepraat te hebben naar huis gebracht.

Toen ik uitstapte zei u vertel morgen maar in een mail wat je er van heb gevonden. Thuis ben ik gelijk weer onder de douche gaan staan en keek ik in de spiegel naar de striemen op mijn lichaam en werd gelijk weer geil.

...

Pijpen beffen milf escort limburg

Dat gebeurde wel vaker. Soms wel drie keer per dag rukte hij zijn korte dikke pik af in mijn mond. Vooral als hij bij ons bleef logeren. Ik heb nooit gewild dat hij op mijn gezicht klaarkwam. Soms kwam hij speciaal langs op zijn fiets om zijn zaad in mijn mond te spuiten.

Er is feitelijk nooit sprake geweest van echt pijpen. In het begin slikte ik zijn weinige sperma niet, maar uiteindelijk wel. Op die leeftijd ben je immers weinig kritisch. Sindsdien was ik wel extra nieuwsgierig naar alles wat met lul en kut te maken had en was ik gewend geraakt aan de vaak variërende smaak van sperma. Voor het eerst kwam ik klaar op mijn 12e. Pas een jaar of vier later pijpte ik mijn neefje echt klaar tot hij kraai-kreunde van genot. Ik werd op het blank-houten krukje gepositioneerd.

Hij kwam voor me staan en duwde zijn stijve pik onverhoeds in mijn mond. Hij stond mij in mijn mond te neuken, terwijl ik op commando zijn ballen vasthield. Ik zoog en speelde als vanzelfsprekend met mijn tong langs zijn eikel. Al snel, heel snel kwam hij grommend en kreunend klaar, spoot hij zijn schokken met warme sperma in mijn mond, terwijl hij mijn hoofd hard tegen zijn buik drukte. Ik slikte zoveel mogelijk. Ik vond het sperma toen toch al wel lekker.

Hij spoot ruimhartig mijn jongensmondje vol. Ik vond alles wat met seks te maken had spannend. Aan de ene kant misschien om aan mijn ontluikende seksualiteit tegemoet te komen en anderzijds misschien omdat ik als een soort volwassene werd gezien en niet in de minste plaats omdat ik het lekker vond. Op een of andere manier gaf het me een spannend gevoel van macht.

Natuurlijk waren dat slechts mijn gedachten en voorstellingen. Ik had er geen idee bij dat ik vooral als een lekker jong ding werd gezien en alleen daarom al geilmakend en een gemakkelijk te bevloeiden prooi was.

Ik ging staan en hij greep me vast en zoende me, zijn tong verdween in mijn mond, terwijl een hand mijn jongenspik tevoorschijn haalde. Hij trok me al tongzoenend af. Met een soort gevoel van trots en verholen opgewondenheid ging ik proberen mijn huiswerk te maken.

Dat lukt eigenlijk niet. Ik was steeds bezig met wat er te gebeuren stond. Prompt op tijd glipte ik via ons schuurtje achterom. De buurjongen zat al op me te wachten. Maar zijn zusje was er niet. Geen kutje om te beffen! Hij zag me in het half donker rondkijken, zoekend. Nee, ze kon niet, maar hij had wel een verrassing voor me.

Ik moest dan wel een blinddoek om. De buurjongen glipte de schuur uit en even later kwam hij hoorbaar met iemand terug. Ik zat nog steeds geblinddoekt op het krukje. Bekwaam werd mijn broek uitgedaan waarna ik weer op de kruk gezet werd. Met zorg en voorzichtigheid dat wel. Ik kon horen aan het geritsel dat er meer kleren uitgedaan werden. Mijn handen werden vastgepakt en naar de zak van de bezoeker geleid.

Ik speelde er mee en voelde een grote harde, spijkerharde wippende kloppende pik daarboven. Ik likte over de eikel en opende mijn mond om die dikke lul te zuigen. Hij duwde zijn lul zo hard in me dat ik af en toe moest kokhalzen. Ik voelde hem verstrakken en grommen en zoog zijn stoten sperma, warm en plakkerig op. De blinddoek ging af en het bleek dat ik een man van een jaar of vijftig gepijpt had. Heerlijk zijn lul leeggezogen, zijn warme zaad dat hij in mijn mond schokte uit hem gepijpt.

Ik kan zeggen dat hij een lekkerdere lul had dan de buurjongen en hij had meer zaad dan ik dit keer allemaal kon behappen. Opende mijn billen zover mogelijk en likte aan mijn kontje. Ik kan het zalige gevoel dat dat gaf niet beschrijven.

Met één hand had hij mijn harde pik en ballen vast, die hij zachtjes kneedde. Met de andere liet hij een vinger hemels in mijn kontje verdwijnen. De buurjongen kwam voor me staan en stopte zijn pik in mijn mond. Na misschien drie halen kwam hij al klaar zo geil was hij van de pijpbeurt die ik geblinddoekt gaf. De volgende dag was ik al een paar keer langs de, zeg, Dingesstraat gelopen zonder dat ik durfde aanbellen. Allerlei vragen kwamen in me op. Wat als ie er niet woont? Wat als ie wel opendoet?

Proudly powered by WordPress. Den Haag, ZH Adverteerder: Ze laat haar grote borsten al snel vrij en kleedt zich verder uit tot ze helemaal naakt is. Een sexy volwassen vrouw met grote tieten maakt seks met echtgenoot 5m: Getattoeëerde babe met grote tieten fotoshoot Pak je mij van achter? Login Register Mobile Version. Geweldige Latina tiener laat tieten en kont zien Ze neukt hem zoals hij het wil.

Oh sorry roy ,hij is er uit gefloept en ik hoord zijn moeder aan komen. Kantoor slet geneukt op het werk Verdomme, die Duitsers 1: Twee blondines en een grote lul Hij was bezig met zijn computer en ik stond zo achter hem ,en zonder dat ik het merkte drukte hij zijn hoofd tegen mijn borsten aan. Hete rondborstige babes die grote lullen graag tussen haar meisjes klemmen.

Rondborstige babe masturbeert met speelgoed Afstand 5 km 10 km 25 km 50 km km km. Sexbios helmond Ze krijgt al zijn zaad over haar oude grote borsten. De grote ontknoping had plaats gevonden. Vrouw vriendelijke porn Lekkere homo porno Xxxxxxxx xxx Fotos geile omas Hoe neuken kippen Hoeren in zeeland Op een gegeven moment komt er een bootje voorbij en dat betekent pottenkijkers. Erotische verhaal Geweldige Latina tiener laat tieten en kont zien Ze neukt hem zoals hij het wil.


zeiknatte kut homo sm

Natuurlijk geen slipje want ik wil dat de slavin geen slip draagd. Ook moet je een halsband omdoen. En zo loop je dan als een hond zonder riem het zwembad uit Zij Ik trek naar het zwembad toe. Ga kleedhokje 3 binnen en zie het tasje. Ik open het en kijk verbaasd. Ik kleed me uit en doe de eitjes in mijn kutje. Het zijn er blijjkbar met meerdere kogeltjes in. De minste beweging voel je.

Ik trek mijn badpak aan en ga naar het zwembad toe. Ik voel ze bij elke stap die ik zet. Ik spring in het water met mijn kutje stijf dicht geknepen uit schrik dat ze zouden ontsnappen. Na zowat 45' gezwommen te hebben kom ik terug aan de kant en keer terug naar de kleedhokjes. Ik haal eerst mijn kleding op en stel vast dat ze verdwenen is en vervangen werd.

Ik keer terug naar kleedhokje 3, droog me af en kleed me aan. Ik trek mijn BH aan en trek mijn tepels door de gaatjes heen. Ik trek het rokje aan. Mijn eitjes zitten nog steeds in mijn kutje. Ik doe de halsband aan en denk aan het feit dat ik zo naar buiten moet. Ik verlaat het hokje en kijk goed rond me, zo zonder jas met een dergelijk BH, zie niemand en vlucht naar buiten.

Vlucht als een hond op zoek naar zijn meester Buiten zie ik niemand. Ik kruip in een hoekje en wacht op wat komen gaat. Er komen wandelaars voorbij.. Ik hoor ze over me spreken en kruip nog verder het hoekje in Hij Daar zit je dan slavin.

Met tril eitjes in je kut die je voelt bij elke beweging. Met een halsband om als teken dat je bij een meester hoort. Je bent een beetje bang daar zo in het donker zonder de bescherming van je meester. Maar je moet toegeven, diep in je hart wind dit je toch op: Je voelt aan je kale kut onder je rokje. Je voelt het touwtje waaraan die trileitjes zitten. Je kut is al nat Dan stopt er een auto. De lichten knipperen en je staat op en loopt erheen.

Ik doe de deur open: Je stapt in en je gaat voorin zitten. Ik doe een ketting aan je riem en leg deze op m'n schoot. In de auto wil ik horen slavin hoe je je nu voelt. Weer bij je meester nadat je daarnet zo alleen was in de kou. Hoe erg je je meester miste. Ik wil ook horen hoe nat je kut is en hard je tepels zijn. Ik merk aan je dat de spanning even weg is.

Je bent weer veilig bij je meester. Ondertussen rijden we naar m'n huis toe. Zij Oh meester ik voel me zo bangelijk. Mijn kutje is ondertussen kletsnat geworden, ik houd wel van die spanning. Plots zie ik een auto naderen. Als ie zijn groot lichten durft aansteken ziet ie me hier zitten. Oh wie zal het zijn. Gelukkig hij knippert, het is mijn meester. Ik loop naar de auto toe, door de lichten van de wagen ik heb geen keuze, het moet wel , hopelijk zijn er niet teveel mensen die me zagen.

Ik stap snel in. Ik zit nog niet goed neer of ik voel hoe een ketting aan mijn halsband wordt vast geklikt. Ik zit vast aan mijn meester nu. Ik ben weer bij mijn vertrouwde meester, geen vreemden meer die me zouden kunnen aanranden. Oh meester wat liet je me lang op je wachten. Ik dacht al dat je niet meer zou komen. Je bekijkt me grondig, ziet dat mijn tepeltjes hard zijn. Ik vertel je hoe nat mijn kutje wel niet geworden is van de spanning die ik hier beleefde. Je vertrekt de wagen, je zegt dat we naar huis rijden maar ik weet wel beter Meester wat ben je met van plan???

Hij We rijden door de stad. Jij vastgebonden aan die ketting als een echte slavin. Je tepels zijn hard en je slavinnekut nat. Precies zoals ik dat van een slavin verwacht! Een paar straten van m'n huis af parkeer ik de auto. Ik doe je tuigje om je hoofd. Een stang gaat door je mond waarop je moet bijten. Ook krijg je oogkleppen zodat je alleen vooruit kan kijken. Ik trek het strak om je slavinnehoofd.

We stappen uit en lopen naar m'n huis toe. Jij loopt daar met oogkleppen op en je tepels steken weer door dat slavinnetopje heen. Ik vind dat je als slavin niet bij mij naar het toilet mag. Je moet het buiten doen als een beest. Je moet nodig plassen he, slavin? We zoeken een boom op en je moet je rokje omhoog doen. Je voelt die koude lucht tegen je natte kut, als je je pis laat lopen.

Je kan alleen vooruit kijken en niet opzij als je daar zo zit te plassen. Voel die koude wind tegen je kut slavin! Dan gaan we naar binnen. Ik beveel je helemaal uit te kleden en voor de open haard op je buik op de grond gaan liggen. Ik pak twee spreid stangen en doe je armen en benen ver uit elkaar. Machteloos lig je daar als je slagen voelt van een zweepje. Het tuigje draag je nog. Dan als je billen voldoende gloeien duw ik het handvat van het zweepje je kont in. Steeds dieper vul ik je op.

Tot deze vast in je kont zit. Nu ben je echt mijn beest. Je ligt voor me, vastgebonden en je hebt een staart. Zij Je stopt, oh ik krijg een soort bit in en moet er op bijten. Ook nog oogkleppen, ik voel me echt je pony'tje. Ik moet uitstappen en je volgen aan de leiband. Ik voel de koude op mijn tepels.

Je neemt me mee de tuin in, ik moet er van je plassen aan de boom. Ik zet me in hurkstand, mijn handen steunen voor me op de grond. Ik laat mijn water lopen. Meer nog ik spuit het eruit. Oh wat voel ik me opgelucht. De koude wind blaast tegen mijn kutje en brengt me weer tot de realiteit. De realiteit die zegt dat ik je slaafje, je teefje, je pony ben. Je neemt me mee naar binnen.

Ik moet me uitkleden enkel de bit en de kleppen moeten aanblijven. Ik moet me neerleggen op de grond op mijn buik. Wat is de meester nu van plan met zijn pony. Plots voel ik hoe mijn benen opengetrokken worden. Ze worden vast gemaakt aan een stang, daarna gebeurt hetzelfde met mijn armen. Ik lig daar nu helemaal hulpeloos, helemaal gebonden, kan niet rond me kijken wat er gebeurt.

Plots voel ik een zweep op me neerkomen. Ik kreun, voel nog slagen, heb pijn, verbijt deze pijn. Voel hoe ik begin te gloeien. Oh meester je slaat me zo hard. Zou willen genade vragen maar zet toch door. Ik wacht af wat er komen gaat Ik voel iets mijn kontje binnendringen, ruw, ineens naar binnen, diep naar binnen. Aan het uiteinde hangen slierten. Ik realiseer me dat het de zweep is en dat je mijn een staart aanmat Nu ben ik helemaal je beest, je pony.

Bit, oogkleppen, staart, alles is er Ik realiseer me ik ben nog minder dan een beest, die hebben nog het recht, zij het beperkt, om zich te bewegen Oh wat zou de meester met me van plan zijn nu Ik voel me zo opgewonden Hij Daar lig je dan slavinnetje, bij je meester thuis. En natuurlijk met een staart, diep in je slavinnekont. Maar je ligt vast slavin. Want ik geef je geen toestemming tot bewegen.

Je kan alleen vooruit kijken. Vlak over de grond. Ik leg de ketting die om je hals zit op je rug Dan hoor je andere kettingen. Maar je ziet niet wat het is. Ik kom achter je zitten en voel je slavinnekutje. Voel hoe nat deze is. Hoe nat ben je slavin? Dan begin ik je te vingeren. Terwijl je helemaal vast zit en niks kan doen gebruik ik die kut van je.

Dit was geil ik kon geen kant meer op ik was in hun macht en dat was best wel een geil idee Oke zei Mr jan tegen de mannen onze slet is klaar voor gebruik of niet slaaf vroeg Mr j Ja Mr antwoorden ik ,dus ga je nu je opdracht uitvoeren en zoek een man uit zei Mr j, en haalde toen de ketting van mijn collar.

Ik keek rond en misschien kwam het door het drankje maar ik verlangde om een pik te zuigen Ik zag een man van een jaar of 40 met een mooi strak lichaam en een mooie pik Ik kroop naar hem toe en was zo geil dat ik op mijn eigen manier wilde duidelijk maakte dat ik met hem op het matras wilde vrijen Toen ik bij de man was likte ik zijn voeten en ging met mijn tong langs de binnenkant van zijn dijen naar zijn pik, en likte aan zijn zak en vroeg,wilt u astublief met mij vrijen.

De man pakte mij bij mijn haar en sleurde mij naar het matras en gingen tegen elkaar liggen. Ik liet mijn hand over zijn kont gaan en streelde zijn billen en gleed daarna onder het tongen naar zijn pik, en begon hem zachtjes af te trekken Ook hij streelde mijn lichaam en begon met mijn pik te spelen, terwijl het om ons heen doodstil was geworden.

De man draaide zich op zijn rug en bleef passief liggen, ik begreep de hint en begon zijn tepels te zuigen en te likken, en ging daarna met mijn tong langs zijn buik naar zijn pik. Zachtjes likte ik de binnenkant van zijn dijen en likte toen langs zijn pik en trok zijn vellentje iets terug en begon zijn eikel te likken. Daarna nam ik zijn pik in me mond en begon hem uit geilheid te pijpen en te zuigen en zijn ballen te zuigen.

Ik voelde dat ik in een roes raakte en het mij niet meer uitmaakte wat ze met mij zouden doen of dat door het drankje kwam weet ik niet Plots voelde ik iets warms in op mijn gezicht en bleek dat de man was klaar gekomen. Iemand gaf mij een handdoek zodat ik mijn gezicht kon schoonmaken, en Mr j klikte de keting weet aan de collar en trok mijn van het bed af. Zo slet dat zag er goed uit zo willen we het zien zei Mr j ik zag de mannen de kamer uitlopen terwijl ik even met Mr p en Mr j bleef wachten tot iedreen weg was.

Toen moest ik achter Mr j aankruipen naar buiten en gingen we een oude schuur in. De mannen stonden overal verspreid en ik werd op mijn knieen in het midden van de schuur gezet Mr j verdween en Mr p stond voor me en zei, zo sletje nu ga je je Mr verwennen en zijn zaad uit zijn pik zuigen,en denk er om alles doorslikken,en ik wil dat er geen druppel van mij kostelijk zaad verspilt word. Dit was geil iedereen kon goed zien hoe ik Mijn Mr begon te pijpen Ik likte en zoog aan zijn ballen en werd steeds geiler.

Kom slaaf zuig leeg en hard trok Mr p aan mijn haren mijn gezicht naar zijn kruis toe zodat zijn pik helemaal in me keel zat, ik proeste en hoeste maar u ging gewoon door met hard in mijn mond te neuken terwijl ik stevig werd vastgehouden. Lekker gore slet ik ga je bek volspuiten en plots voelde ik U zaad achter in mijn keel, met veel moeite kon ik alles doorslikken en werd steeds geiler omdat ik zo gebruikt werd. Daarna moest ik van de ene man naar de ander kruipen en hun pijpen, en werd hard in mijn mond geneukt en door sommige aan mijn haren getrokken tot ook zij waren klaar gekomen,en van iedereen had ik alles door moeten slikken.

Mr p stond in het midden van de loods en beveelde mij op te staan en deed de kettingen weer aan mijn enkel en polsbanden, mijn armen werden op mijn rug vast gemaakt zodat ik weer beperkt werd in mijn vrijheid. U pakte mij bij mijn haar en sleurde me in een hoek en zette mij neer met mijn gezicht naar de muur en liet mij alleen, en hoorde ik achter mijn rug allerlei geluiden. Ik stond te trillen van geilheid en angst,want ik kon ongeveer wel raden wat er nu ging gebeuren.

Terwijl ik dat aan het denken was werd ik beetgepakt en iemand deed mij een blinddoek om, ik probeerde mij te verzetten maar met mijn handen op mijn rug gebonden had ik geen schijn van kans,ze sleurde mij mee naar een tafel en werd met mijn buik erop gedrukt terwijl ik allemaal touwen voelde en ik niet veel later goed vast was gebonden,met mijn benen wijd vastgebonden aan de tafelpoten.

Zo sletje nu gaat het gebeuren we gaan je ontmaagden en Mr p zal je als eerste neuken. Ik rukte aan de touwen maar niets hielp en voelde plots allemaal pikken tegen me mond, pijpen slet hoorde ik iemand zeggen maak onze pikken weer stijf zodat we je dadelijk lekker hard en diep kunnen verkrachten.

Iemand trok aan mijn haren mijn hoofd omhoog en een ander kneep hard in mijn wangen zodat ik van pijn mijn mond opende en er gelijk een pik in me mond zat die ik automatsch begon te pijpen De een na de andere pik werd in me mond geramd en plots voelde ik iets kouds op mijn anus, later begreep ik dat het glijmiddel was.

Mijn billen werden uit elkaar getrokken en voelde de eikle van mijn Mr tegen mijn anus drukken. Ik schudde met mijn hoofd en trok aan mijn boeien maar u ging door tot u helemaal in me zat en me langzaam begon te neuken. Ondertussen werd ik gedwongen door te pijpen terwijl ik pijnlijk door u werd geneukt, toen voelde ik iets in me en begreep dat u was klaar gekomen.

U was nog niet uit me of de volgende voelde ik al in me komen,en door mijn tegenstribbelen werd hij alleen nog maar geiler en kwam diep in me en neukte me keihard zonder medelijden,en begon me op mijn kont te slaan, en uit te schelden van slet vieze neukhoer enz Toen ook hij was klaar gekomen volgde weeer een ander, de man die net was klaargekomen haalde mijn blinddoek weg en deed zijn kapotje af likken slet tot die helemaal schoon is.

Zowerd ik langdurig hard en diep geneukt en waren alle remmen los bij de mannen, en na 3 pikken werd de pijn minder en werd ik steeds geiler en was mijn verzet gebroken Eindelijk dit wilde ik verkracht en misbrukt worden,vernederd worden en machteloos zijn. En terwijl ik geneukt werd pijpte ik de een na de ander zijn pik schoon als hij was klaar gekomen in me kont. Toen iedereen aan zijn trekken was gekomen maakte u mij los en werd ik kruipend en met een zeer pijnlijke anus naar de boerderij gebracht waar ik kon douchen.

Na een langetijd kwam ik uit de douche en liep naar de woonkamer waar Mr p en Mr j zaten te wachten ik moest mijn enkel en polsbanden en mijn collar weer omdoen en mijn langelerenjas, en werd meegenomen naar de auto en moest tussen u en Mr J gaan zitten, ondertussen was het al donker geworden en reden we naar rotterdam Onderweg praten we wat als gelijken en werd me gevraagd wat ik er van had gevonden. Ik gaf eerlijk toe dat mijn anus branden maar ondanks dat dat ik had genoten, en dat de rol van sub mij uitstekkend beviel maar dat het neuken niet meer hoefte,dus zal dat voorlopig alleen maar zou kunnen als ik gebonden was, Mr p en Mr j moesten alleen maar lachen We kwamen aan bij het huis van Mr j en we gingen binnen,en ik voelde gelijk mijn onderdanige gevoelens opkomen door hoe Mr p en Mr j tegen mij praten.

In de gang werd mij duidelijk gemaakt dat ik pas mijn kleren terug zou krijgen als ik zou luisteren en Mr p u en Mr j met mij klaar waren.

Ik werd meegenomen naar een bdsm ruimte en werd daar door u beiden onderhanden genomen door verschillende zwepen,klemmen,kaarsvet,electro,spank, en dildo play,en werd op het laast met mijn gezicht naar de muur vastgebonden aan het kruis, en werd zo staande van achter door Mr p en Mr j die nu ook van Mr p zonder kapotje mocht geneukt, daarna werd ik omgedraaid en werd ik zalig door u beiden als beloning heerlijk klaar gepijpt Daarna mocht ik me douchen en mij aankleden en werd ik zonder nog met u gepraat te hebben naar huis gebracht.

Toen ik uitstapte zei u vertel morgen maar in een mail wat je er van heb gevonden. Thuis ben ik gelijk weer onder de douche gaan staan en keek ik in de spiegel naar de striemen op mijn lichaam en werd gelijk weer geil.

...Sm extreem prive adressen zwolle


Erotische massage helmond sexsauna


Dokter neukt harige snol. Hete chick gestraft en opgesloten Omschrijving: Een prachtige meid is ongehoorzaam geweest en ontvangt haar straf. Ze ligt vastgebonden op haar rug en krijgt met een zweep klapjes op haar billen. Daarna moet ze aan een halsband de kamer door kruipen en aan een dildo zuigen. Nadat ze met een strap on is afgenaaid wordt ze in een hokje opgesloten om over haar zonden na te denken.

Sexy domina martelt subje Omschrijving: Het gaat er niet zachtzinnig aan toe in deze kinky scene. Een waanzinnig mooie meesteres is bezig een van haar slavinnen te straffen omdat ze 5 minuten te vroeg was voor haar afspraak.

Eerst probeert de sexy domina haar hand zo diep mogelijk in de mond van haar sub te steken, gevolgd door wat tepelmarteling. Klappen in het gezicht, een dikke zwarte dildo achterin de keel geduwd, verstikt door een latex laken, gekneveld en vervolgens met een voorbinddildo afgeneukt Als deze lesbians íets zijn, is het kinky!

Slaaf betrapt en gestraft Omschrijving: De meesteres ziet een van haar slaven zichzelf aftrekken, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ze is woest en geeft hem meteen straf. Ze zet zijn pik onder stroom en neukt hem keihard in zijn hol. Gillend ondergaat hij zijn straf. Als hij klaarkomt moet hij zijn eigen zaad doorslikken Slaaf in ademnood Omschrijving: Meesteres Noir heeft vandaag een slaaf die flinke straf heeft verdiend. Eerst wordt de slaaf helemaal ingepakt en vervolgens knijpt ze zijn neus dicht. De slaaf snakt naar lucht en probeert te spartelen. De meesteres kent geen genade en laat hem uren lang vechten voor genade Sex in de doktersstoel Omschrijving: Met haar mooie gezichtje verborgen onder een strak latex masker wacht een onderdanig lesbisch snolletje op wat komen gaat.

Liggend in de doktersstoel laat ze zich behandelen door haar strenge, in strak rood latex gehulde vriendin.

Die houdt wel van licht sadistische sex spelletjes met onder andere elektro speeltjes. Slavin stevig vernederd Omschrijving: Een slavin loopt een beetje te lachen en haalt het in haar hoofd om haar meesteres aan te kijken. Meteen krijgt ze een klap en wordt op haar knietjes gedwongen. Ze wordt vastgebonden en ze krijgt tepelklemmen op.

Met gewichtjes aan haar schaamlippen wordt ze flink geslagen totdat ze smeekt om genade Slet drinkt liters zaad Omschrijving: Deze smerige hoer gaat naar een bukkake feest en wil zoveel mogelijk sperma drinken. Al snel staan er een paar mannen om haar heen die hun kwakje in haar gezicht spuiten.

Daarna krijgt ze een aantal pikken om op te zuigen en ze voelt een enorme lul in haar kut glijden. Druipend van het zaad gaat ze weer naar huis Slavin flink afgestraft Omschrijving: Een slavinnetje is ongehoorzaam geweest en dat pikt Rowena niet.

Ze bindt de slavin vast en hangt klemmen aan haar tepels en schaamlippen. Met een zweepje ranselt ze haar af en laat haar smeken om genade. Maar Rowena kent geen genade Als de meesteres binnenkomt ziet ze twee van haar slavinnen lachend zitten. Lachen mag zomaar niet en ze trekt ze meteen aan hun haren mee naar de kelder. Met klemmen op hun tepels krijgen ze de volle laag met een zweepje.

Ze gillen het uit als ze in de touwen worden gehangen en ongenadig worden afgeranseld. Dat zal ze leren! Slavin bruut gestraft Omschrijving: Een slavin is net vastgebonden door haar meesteres en heeft nog geen idee hoe hard ze er van langs gaat krijgen. De meesteres slaat haar met het zweepje en hangt klemmen aan haar tepels. Een touw snijdt in haar kut en wordt steeds strakker aangetrokken.

Hoor haar eens gillen! Slaaf vernederd in Goorhoeve Omschrijving: In de Goorhoeve ligt een man vastgebonden en wordt door een van de gastvrouwen en haar man vernederd. Hij krijgt zweepslagen, wordt als asbak gebruikt en krijgt een masker op. Laura geilt haar vent op en laat hem brullend klaarkomen. Zijn zaad spetter over het masker van de slaaf heen.

Een slavin heeft zich misdragen en ondergaat vandaag haar straf. In de kelder wordt ze vastgebonden en flink afgeranseld. Met een tang worden er gaatjes in haar schaamlippen gemaakt en er worden piercings gezet. Terwijl het nog bloedt slaat de meester er met zijn zweepje op. Dat zal je leren vieze snol! Al snel, heel snel kwam hij grommend en kreunend klaar, spoot hij zijn schokken met warme sperma in mijn mond, terwijl hij mijn hoofd hard tegen zijn buik drukte.

Ik slikte zoveel mogelijk. Ik vond het sperma toen toch al wel lekker. Hij spoot ruimhartig mijn jongensmondje vol. Ik vond alles wat met seks te maken had spannend. Aan de ene kant misschien om aan mijn ontluikende seksualiteit tegemoet te komen en anderzijds misschien omdat ik als een soort volwassene werd gezien en niet in de minste plaats omdat ik het lekker vond. Op een of andere manier gaf het me een spannend gevoel van macht. Natuurlijk waren dat slechts mijn gedachten en voorstellingen.

Ik had er geen idee bij dat ik vooral als een lekker jong ding werd gezien en alleen daarom al geilmakend en een gemakkelijk te bevloeiden prooi was.

Ik ging staan en hij greep me vast en zoende me, zijn tong verdween in mijn mond, terwijl een hand mijn jongenspik tevoorschijn haalde. Hij trok me al tongzoenend af. Met een soort gevoel van trots en verholen opgewondenheid ging ik proberen mijn huiswerk te maken. Dat lukt eigenlijk niet. Ik was steeds bezig met wat er te gebeuren stond. Prompt op tijd glipte ik via ons schuurtje achterom. De buurjongen zat al op me te wachten.

Maar zijn zusje was er niet. Geen kutje om te beffen! Hij zag me in het half donker rondkijken, zoekend. Nee, ze kon niet, maar hij had wel een verrassing voor me. Ik moest dan wel een blinddoek om. De buurjongen glipte de schuur uit en even later kwam hij hoorbaar met iemand terug. Ik zat nog steeds geblinddoekt op het krukje. Bekwaam werd mijn broek uitgedaan waarna ik weer op de kruk gezet werd.

Met zorg en voorzichtigheid dat wel. Ik kon horen aan het geritsel dat er meer kleren uitgedaan werden. Mijn handen werden vastgepakt en naar de zak van de bezoeker geleid.

Ik speelde er mee en voelde een grote harde, spijkerharde wippende kloppende pik daarboven. Ik likte over de eikel en opende mijn mond om die dikke lul te zuigen.

Hij duwde zijn lul zo hard in me dat ik af en toe moest kokhalzen. Ik voelde hem verstrakken en grommen en zoog zijn stoten sperma, warm en plakkerig op. De blinddoek ging af en het bleek dat ik een man van een jaar of vijftig gepijpt had.

Heerlijk zijn lul leeggezogen, zijn warme zaad dat hij in mijn mond schokte uit hem gepijpt. Ik kan zeggen dat hij een lekkerdere lul had dan de buurjongen en hij had meer zaad dan ik dit keer allemaal kon behappen. Opende mijn billen zover mogelijk en likte aan mijn kontje. Ik kan het zalige gevoel dat dat gaf niet beschrijven. Met één hand had hij mijn harde pik en ballen vast, die hij zachtjes kneedde. Met de andere liet hij een vinger hemels in mijn kontje verdwijnen. De buurjongen kwam voor me staan en stopte zijn pik in mijn mond.

Hoe word een meisje geil. Maar je kunt ook andere suggesties doen of een vraag stellen. Contact - Voorwaarden - © Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Sexfilms over Ronde billen grote tieten en hard in haar anus geneukt Algemeen Profielen Profiel foto's Profiel video's Profile verhalen. Ik weet ook als paard rijdster, dat het niet toevallig is, dat veel meisjes paard rijden, het schuift zo lekker op het zadel, maar jij Manuela, maakt het zo te horen wel heel erg bont.

Proudly powered by WordPress. Den Haag, ZH Adverteerder: Ze laat haar grote borsten al snel vrij en kleedt zich verder uit tot ze helemaal naakt is. Een sexy volwassen vrouw met grote tieten maakt seks met echtgenoot 5m: Getattoeëerde babe met grote tieten fotoshoot Pak je mij van achter?